Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Zambet alb si stralucitor cu oferta de igienizare si albire dentara cu Laserul Biolase de la Dakoda Dent! Dinti cu pana la 8 nuante mai albi intr-o singura sedinta, rezultate spectaculoase si de durata! Oferta include si ultrasunete, air flow, periaj profesional si fluorizare.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
1.300 Lei
În loc de 2.000,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 35%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: expirat

Descriere

Laserul  BIOLASE este proiectat exclusiv pentru stomatologie si are 0 lungime de unda de 940nm, fiind cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda. Taie tesuturile moi eficient si fara necroza.
Este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii. Indiferent de tipul terapiei pe care doriti sa-l oferiti, aveti  la dispozitie versatilitatea laserului.
Cu pana la 10W putere disponibili, tratamentul cu laser este confortabil pentru pacient. De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda le poate avea in prezent.
Laser Diode Biolase este  solutia ideala pentru albirea dintilor. Studiile au aratat dupa albirea intregii cavitati efectuata intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!