Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Un implant pe viata! IMPLANT DENTAR de cea mai buna calitate - Megagen AnyRidge. Oferta include si bont protetic si coroana zirconiu! Clinica stomatologica zona Colegiul National Iulia Hasdeu! Calitate si precizie superioara a produselor la preturi echitabile!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
4.000 Lei
În loc de 5.600,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 29%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: expirat

Descriere

Un atribut foarte important al implantului MEGAGEN este tratamentul XPEED: pe suprafata specializata a implantului se afla particule nanomicronice de oxid de calciu, ceea ce ajuta la integrarea mai rapida in os. Implanturile vin in diferite dimensiuni, astfel incat sunt o solutie pentru orice situatie clinica si calitate de os. Spirele revolutionare MEGAGEN asigura protectia osului, rezistenta in timp si estetica rezultatului. 
Bucura-te de un zambet complet functional si estetic natural! Dintii aplicati pe implant functioneaza la fel ca dintii naturali, nu vei simti nicio diferenta! Implantul dentar nu afecteaza in niciun fel dintii invecinati, iar gingia ramane sanatoasa.
Implantul dentar este recomandat de la lipsa unui singur dinte pana la reconstructia dentara a unui intreg maxilar. 
Dintii sustinuti de implanturi arata si functioneaza precum dintii naturali! Alege cu incredere cea mai eficienta optiune de reconstructie dentara, implanturile!