Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament cosmetic pentru spate si umeri – Microdermabraziune! Trateaza hiperpigmentarile si cicatricile cauzate de acnee, oferind o exfoliere profunda! Procedura fara durere, relaxanta! Spatele si umerii tai vor arata mult mai bine! Se produce un efect de anti-imbatranire sporit!

330 Lei
În loc de 650,00 Lei
Site:
Discount: 49%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 9 ore

Descriere

În afara de dorința de relaxare și combatere a stresului zilnic, există o varietate de motive pentru care cineva are nevoie de tratamente cosmetice pentru spate. În special, aceste proceduri sunt o soluție preferabilă pentru cineva care se confruntă cu probleme ale pielii precum:
ACNEE
Acneea nu mai este cu siguranță o afecțiune a adolescenților sau a feței. Mulți adulți de astăzi suferă de acnee pe spate, iar tratamentele cosmetice pentru spate sunt una dintre cele mai căutate soluții pentru a pune capăt pustulelor supărătoare și, uneori, dureroase.
PIELE USCATĂ
Pielea uscată este un fenomen relativ comun și devine mai frecvent odată cu vârsta. În plus, să recunoaștem: probabil că nu depunem atât de mult efort pentru a ne hidrata spatele,  mâinile sau chiar coatele… Dar un tratament cosmetic pentru spate poate ajuta la îndreptarea lipsurilor de îngrijire a pielii în zonele pe care nu le puteți vedea sau la care nu ajungeți.
PIELE ULEIOASĂ / ÎNCĂRCATĂ
La capătul opus al spectrului, pielea grasă este și ea frecventă și poate cauza sau exacerba problema nr. 1 , acneea de pe spate. Dar un tratament cosmetic pentru spate va ajuta la restabilirea tonusului general și a echilibrului pielii, eliminând excesul de ulei și lăsând pielea mătăsoasă, netedă și împrospătată.
După ce pielea este complet exfoliată și toată pielea moartă a dispărut, urmează extracțiile pentru a curăța porii și pentru a elimina acumularea de sebum.
Specialiștii Derma Studio Pipera te vor ajuta să alegi cremele cele mai potrivite pielii tale și problemelor spatelui tău.
Procedură
Microdermabraziunea pentru spate începe cu o sesiune de aburi și diverse alte proceduri menite să deschidă porii și să intensifice absorbția substanțelor nutritive din cremele aplicate.
Intensitatea exfolierii variază în funcție de problemele specifice fiecărei persoane. Discută deschis cu specialiștii Derma Studio Pipera despre ceea ce simți!
Procedura implică și un proces de hidratare a pielii de pe spate și umeri, pe lângă aplicarea unor măști. În cazul în care pielea necesită acest lucru, se va efectua, de asemenea, un proces de extracție pentru a curăța porii blocați și pentru a reduce acneea spatelui, acolo unde este prezentă.
La fel ca în cazul îngrijirii post-faciale, s-ar putea să vă observați că pielea de pe spate este roșie sau ușor iritată, mai ales după primele ședințe. Nu aveți motive de îngrijorare – sunt reacții care dispar repede, mai ales după ce veniți cu o anumită frecvență la tratament, iar pielea spatelui se obișnuiește cu aplicarea de creme.
Se recomandă aplicarea de creme cu o frecvență regulată, în funcție de recomandările experților Derma Studio Pipera, pentru a menține efectul de hidratare obținut după tratamentul la salon.
Dacă aveți acnee persistentă și recurentă a spatelui, sunt recomandate mai multe sesiuni de tratamente cosmetice „back facial” pentru a vă curăța complet pielea.
Nu întoarce spatele… acestei oportunități, ci … vino la tratment cu…  spatele!
Dacă sunteți gata să vă răsfățați cu un alt tip de tratament cosmetic, care vă ajută să vă relaxați și să vă întineriți corpul, cumparati voucherul cu reducere!