Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting facial, reduce ridurile, reda elasticitatea pielii cu tratament facial de ultima generatie EXIMIA! Piele vizibil reintinerita de la prima sedinta si reducerea adipozitatii submandimulare, tratament gusa inestetica!

50 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 14 ore

Descriere

EXIMIA – REMODELARE CORPORALA
Eximia HR77 Platinum Anniversary este un concept revolutionary pentru slabire intensiva, remodelare corporala si estetica faciala. HR77 Platinum Anniversary reprezinta un concept tehnologic care contine toate secretele pentru a obtine idealurile de frumusete, un system unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului, cat si a fetei.
Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala cu un echipament exclusive ce incorporeaza terapii de ultima generatie cu o putere amplificata pentru a asigura rezultate mai eficiente si mai rapide. Datorita terapiilor innovative utilizate, Eximia HR77 Platinum Anniversary stimuleaza procesele metabolismului cellular pentru a elimina excesul de grasime.
Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, echipamentul include si programe special pentru tratamente faciale de lifting si microdermoabraziune cu particule de diamant.
7 Tehnologii intr-un singur aparat
Laserporatie multipolara cu vibratii
Inlocuieste cu success liposuctia chirurgicala, datorita unei tehnologii patentate care ajuta la scaderea volumului tesutului adipos intr-un timp foarte scurt si fara efecte secundare. Un concept inovativ ce combina doua terapii – electroporatia si radiofrecventa bipolara – si este special creat pentru a stimula productia de collagen si elastina chiar si in zonele dificile.
Radioporatie Square-Tech
Poate fi folosita atat in tratamentele corporale pentru exfoliere in profunzime, cat si pentru cele faciale.Realizeaza un peeling superficial sau profund, trateaza cicatricile postacneice, are effect antirid, de lifting si stimuleaza oxigenarea si rejuvenareapielii.
Microdermabraziune
Vacuum endermologic + Radiofrecventabipolara + Magnetoterapie 3 tehnologii revolutionare intr-un singur manipul ce actioneaza simultan și au efect anticelulitic.
Activeaza circulatia sanguina, stimuleaza productia de collagen si elastina, redand elasticitatea pielii si tratand vergeturile.
Endoradiomag
Vibratiile reprezinta ultima inovatie care ofera o neurostimulare non-invaziva in timpul tratamentului care ajuta la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide. Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile. Ajuta la activarea fibroblastelor si redobandirea fermitatii pielii.
Beneficii:
Slabire localizata
Remodelare corporala
Fermitate