Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ellanse – Rejuvenare faciala, Lifteaza, volumizeaza, stimuleaza colagen cu noul filler cu stimulare de colagen propriu! Incearca cel mai nou produs de injectare cu puternic efect de intinerire! Ellanse este un biostimulator al tesuturilor, care nu da efecte adverse, confera volum si netezeste ridurile!

2.400 Lei
În loc de 3.700,00 Lei
Site:
Discount: 35%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Cum functioneaza ELLANSE?
ELLANSE, creeaza imediat dupa injectare un volum vizibil in tesut, iar policaprolactona declanseaza procesele de neocolagenogeneza. Deosebirea principiala dintre ELLANSE si alte preparate similare consta in faptul ca acesta stimuleaza colagenul de tipul I, caracteristic pielii tinere. Colagenul de tip I confera pielii suplete, elasticitate si fermitate.
Acest proces incepe imediat dupa injectarea preparatului, insa efectul liftingului este mai vizibil dupa 4-6 saptamani, cu un maxim la 8-9 saptamani si se mentine intreaga perioada de aflare a preparatului in piele (de la 1 la 4 ani, in functie de varianta aleasa).