Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting cu fire de colagen! Scade 10 ani de pe fata cu ultima inovatie in domeniul liftingului care trateaza cu succes ridurile profunde ale fetei si gatului. Tratamentul firului cu colagen nu numai ca elimina ridurile vizibile, dar si hraneste tenul cu ajutorul serului care este bogat in vitamine!

350 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Despre procedura
Această procedură cosmetică destul de simplă și nedureroasă funcționează prin introducerea unor suturi subțiri și dizolvabile în piele, vizând o zonă sau mai multe deodată. Această procedură poate fi efectuată în zona de sub ochi, pe sprâncene, pe frunte sau pe obraji. Dar, în loc să îndepărteze chirurgical pielea flască a feței, firul introdus poate ajuta la stimularea producției de colagen în zona afectată, poate ajuta la restabilirea elasticității pielii lăsate și poate oferi un lifting instantaneu.
Combinație puternică de fire de proteine solubile și esență de nano aur pentru un lifting facial natural
ET combină puterea colagenului absorbabil cu un amestec de extract de aur și platină, mătase hidrolizată și alte extracte vegetale naturale pentru a ajuta la netezirea și întărirea pielii. Folosit împreună cu serul cu esență de aur nano, firul de proteine poate fi dizolvat cu ușurință în timp ce masați pielea și o ajută să absoarbă nutrienții din ser.
Extractul de aur și platină din serul spray poate ajuta la stimularea regenerării celulelor pielii și la restabilirea elasticității pielii. În timp ce proteina de mătase hidrolizată poate ajuta la protejarea barierei pielii și la păstrarea umidității, îmbunătățind textura pielii, întărind și ridicând pielea și lăsând o strălucire radiantă. Extractul de ovăz bogat în antioxidanți poate oferi o calmare instantanee pielii uscate, oferind o hidratare intensă. Acest lucru ar putea avea ca rezultat un efect de umplere, care poate ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor.