Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Este cea mai buna perioada pentru injectare cu Toxina Botulinica! Prinde oferta pentru 1 zona ridurile laba gastei, 2 zone ridurile laba gastei si si ridurile interglabelar (intre sprancene) sau fruntea sau 3 zone frunte, zona intersprancenara, riduri de expresie. Doctor cu peste 30 ani experienta!

480 Lei
În loc de 669,00 Lei
Site:
Discount: 28%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 6
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.