Cum se efectueaza procedura de ecografie transvaginala?
Ecografia transvaginala consta in introducerea in vagin a unei sonde (aproximativ 10-12 cm) pentru a putea vizualiza ovarele, uterul, trompele uterine.
Ecografia transvaginala se efectueaza cu vezica urinara goala si poate fi efectuata oricand de-a lungul ciclului menstrual.
Cand este indicata ecografia transvaginala?
Monitorizarea evolutiei sarcinii
Investigara durerilor pelviene, a chisturilor sau a eventualelor fibroame uterine
Investigarea infertilitatii
Investigarea sangerarilor vaginale anormale sau a menstruatiilor neregulate
Detectarea cancerului organelor genitale
Beneficii:
✅Ecografia mamara este cea mai simpla si rapida metoda de examinare a sanilor cu ajutorul ultrasunetelor. Procedura este folosita pentru detectarea si diagnosticarea afectiunilor sanilor.
✅Procedura non-invaziva, nedureroasa, nu iradiaza si poate fi efectuata oricand.
✅Rezultatele ecografiei mamare sunt eliberate pe loc.
Cui i se recomanda ecografia mamara?
Ecografia mamara ar trebui sa se efectueze cel putin o data pe an, mai ales daca indentifici anomalii in structura sanului. Procedura este ideala pentru femeile sub 40 de ani, pentru femeile gravide sau pentru cele care alapteaza pentru investigarea inflamatiilor/ infectiilor mamare si a traumatismelor mamare.
Examenul Babes Papanicolau se efectueaza pentru a depista la timp problemele si modificarile celulare ale colului uterin, a infectiilor vaginale sau inflamatiilor. Scopul acestuia este diagnosticarea din timp a surprizelor extrem de neplacute pe viitor, in special a cancerului de col uterin. Testul Papanicolau trebuie repetat la un interval de 1-3 ani.
Pachet complet Ginecologie - Ecografie transvaginala, Ecografie mamara bilaterala, Babes Papanicolau si consultatie efectuata de medic specialist, tehnologie moderna! Procedura este lipsita de riscuri si nu are contraindicatii. Ai grija de sanatatea ta intima cu pachetul de la PROFESSIONAL KLINIC, zona Calea Calarasi!
339 Lei
În loc de 449,00 Lei