Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Rejuvenare faciala fara chirurgie? HIFU 4D – ultima tehnologie dovedita clinic pentru lifting facial si imbunatatirea aspectului liniilor fetei si ridurilor! Rezultate uimitoare chiar de la prima sedinta asupra ridurilor si pielii laxate.

279 Lei
În loc de 389,00 Lei
Site:
Discount: 28%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 13 ore

Descriere

CAMELIA NEFERU, fondatoarea centrului KAMIYA THERAPY, din Bucuresti, care a luat nastere in 2011, un concept nascut din dragoste pentru oameni si pentru frumos, prin punerea in practica a experientei si nenumaratelor cursuri si  studii despre corpul fizic, mental si emotional, pentru gasirea echilibrului si armoniei. 
DE CE ESTE O PROCEDURA UNICA?
HIFU foloseste ultrasunete de intensitate mare, care penetreaza straturile profunde ale pielii, pana la nivel muscular, fara a deteriora epiderma, ca alte proceduri.
Pe ce zone se poate aplica si cum actioneaza?
High Intensity Focused Ultrasound este cel mai nou tratament anti-aging care realizeaza Lifting Facial pe toata zona fetei, gat si decolteu. HIFU este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care dureaza in timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand si creeaza puncte de coagulare prin microrupturi la distante egale iar in aceste puncte fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament iar efectul unui tratament poate dura un an de zile. Tratamentul poate fi folosit pe orice tip de piele si este efectuat sub indrumarea terapeutului.