Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Augmentare buze, corectarea asimetriilor, umplerea ridurilo produnde cu acid hialuronic, fara injectare si fara durere, prin metoda Hyaluron Pen! Rapid, fara ac, fara durere, cea mai noua tehnica non chirurgicala.

750 Lei
În loc de 1.400,00 Lei
Site:
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 1
Valabil încă: 12 ore

Descriere

CAMELIA NEFERU, fondatoarea centrului KAMIYA THERAPY, din Bucuresti, care a luat nastere in 2011, un concept nascut din dragoste pentru oameni si pentru frumos, prin punerea in practica a experientei si nenumaratelor cursuri si  studii despre corpul fizic, mental si emotional, pentru gasirea echilibrului si armoniei. 
Ce face ca Hyaluron Pen sa fie atat de special?
Principiul de functionare a sistemului Hyaluron Pen presupune injectarea produsului la o presiune suficient de ridicata pentru o penetrare usoara a fluxului de lichid (acid hialuronic) in piele.
Acest dispozitiv infuzeaza cantitati sigure si precise datorita gradatiilor sale, precizia fiind cu mult mai buna decat la ac, organismul asimiland cantitati mice treptat, treptat, fara risc de deformare a buzelor ca in cazul acelor. Acesta creeaza buze pline si frumos conturate, umple liniile fine si ridurile adanci si ofera un tratament de revitalizare a pielii fetei, gatului, daca se folosesc vitamine si alte cocktailuri. Rezultatele sunt identice cu metoda clasica de introducere a acidului hialuronic prin ace hipodermice. Singura diferenta este ca Hyaluron Pen NU utilizeaza ace hipodermice pentru injectare, deci se distribuie UNIFORM, fara gâlme, fara asimetrii, fara vanatai, fara risc de infectare.  Si cel mai important si confortabil aspect este lipsa durerii, deoarece substantele patrund sub forma de spray, difuz, nu sub forma de picatura.
BENEFICII și AVANTAJE ARE HYALURON PEN
nu doare
fara risc de infectare(că la ac)
fara ac
absorbtia ridicata a acidului
subcutanat, cantitate precisă la fiecare shot(nu ca la seringă)
rapiditatea executarii procedurii
siguranta procedurii
cel mai cautat serviciu al momentului
tehnica non-invaziva
este potrivita pentru persoanele care au fobie la ace
aspectul este mult mai natural