Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Curatare Faciala si hidratare pentru o piele fina ca de bebelus! Curata porii in profunzime si elimina impuritatile cu tratamentul facial de la Hair Studio by Grety! Pachetul include Microdermabraziune faciala si masca de hidratare.

69 Lei
În loc de 140,00 Lei
Site:
Discount: 51%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 1
Valabil încă: 14 ore

Descriere

Ce este microdermabraziunea?
Tratamentul de microdermabraziune este procedura care îndepărtează celulele moarte și impuritățile de pe suprafața pielii, fiind o metodă foarte bună de exfoliere și curățare a tenului. Tratamentul nu este dureros, nu este invaziv și nu necesită perioadă de recuperare. Imediat după ce s-a terminat ședința de tratament și aplicarea unei creme speciale, se poate aplica machiajul obișnuit.
Care sunt efectele tratamentului de microdermabraziune?
La nivel facial, midermabraziunea exfoliază tenul și acționează asupra regenerării celulare, astfel încât se obține un efect de întinerire a pielii. În plus, procedura atenuează ridurile de expresie în timp record și hidratează pielea. Petele pigmentare sunt și ele reduse în urma microdermabraziunii. Tratamentul micșorează porii dilatați, transformând un ten gras, într-unul normal. Și problemele acneice sunt mult ameliorate de microdermabraziune, iar cicatricile se atenuează vizibil.
Rezultatele obținute în urma microdermabraziunii sunt vizibile după prima ședință!
Care sunt cele mai importante beneficii ale tratamentului de microdermabraziune?
Refacerea țesutului cutanat
Curățarea în profunzime a tenului prin intermediul vacuumului special pentru extracție comedoane
Regenerarea celulară
Reîmprospătarea și curățarea tenului
Accelerarea producției de colagen și elastină
Curățarea tenului și redarea luminozității