Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial revolutionar OxyGeneo – microdermabraziune umeda! Rezultate instant de curatare si exfoliere, oxigenare naturala a pielii si infuzie de nutrienti activi! Pielea este rejuvenata, tenul este mai neted si luminos de la prima sedinta!

250 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 10 ore

Descriere

CAMELIA NEFERU, fondatoarea centrului KAMIYA THERAPY, din Bucuresti, care a luat nastere in 2011, un concept nascut din dragoste pentru oameni si pentru frumos, prin punerea in practica a experientei si nenumaratelor cursuri si  studii despre corpul fizic, mental si emotional, pentru gasirea echilibrului si armoniei. 
Gelurile cu ingrediente active sunt disponibile in 2 variante, in functie de nevoile tenului tau:
NeoBright – cu efect de luminozitate si de imbuntatire a aspectului si texturii pielii, recomandat tenurilor acneice, cu imperfectiuni si pete pigmentare.
NeoRevive – cu efect anti-aging, puternic hidratant, recomandat tenurilor uscate, inclusive celor mature, cu linii de expresie si riduri.
Desi actioneaza in profunzime, OxyGeneo ramane totusi un tratament delicat, care exfoliaza si maseaza pielea fetei cu nutrieti fara sa o irite, tintind exact zonele-problema:
-zona din jurul ochilor (ridurile de tip laba gastei),
-zona fruntii (ridurile de expresie de pe frunte si dintre sprancene), a nasului si a gurii.
Astfel, poate fi urmat chiar si de persoanele cu tenul extrem de sensibil, care nu suporta in general nici un fel de tratament facial.
Pe langa ca este extrem de placut, este si un tratament rapid!