Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Epilare definitiva BARBATI cu SOPRANO TITANIUM ICE PLATINUM -LASER DIODA 3 LUNGIMI DE UNDA! Scapa de pilozitatea in exces cu cea mai eficienta metoda! Aparat medical.

200 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 2 ore

Descriere

Scapa de grija parului nedorit si de foliculita cu cea mai eficienta procedura de indepartare a parului nedorit - Epilare Definitiva cu Laser Dioda Soprano Ice Platinium 3 lungimi de unda. Aparat MEDICAL, de ultima generatie!
Acest tratament de epilare definitiva cu LASER Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.
Cui i se adreseaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda?
Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si barbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.
Exista contraindicatii ale epilarii cu laser dioda?
Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser.
Aceste situatii se refera la:
-Perioada sarcinii si a alaptarii
-Existenta unor infectii la nivelul pie li sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje
-Prezenta unei boli oncologice
Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?
Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.
Echipamentul ultraperformant functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.
In cat timp se vad rezultatele? Cate sedinte sunt necesare?
Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (crestere), catagen (repaus) si telogen (cadere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.
In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 3 si 6 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.
Cat dureaza o sedinta?
In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pana la 60 – 90 minute (intregul corp).
Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?
Premergator inceperii procedurilor de epilare definitiva cu laser dioda e necesar sa:
-Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte;
-Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a fi tratate;
-Faceti o pauza de la expunerea prelungita la soare, iar sedintele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.
Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?
Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.
Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?
Epilarea definitiva cu laserul dioda este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, Crystal freeze, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.
Ce zone se pot epila cu laser dioda ?
Dispozitivul de epilare laser dioda poate ataca orice zona afectata de pilozitate:
 Axila
 Mustata
Barba
Inghinal
linie bikini
interfesier
brate
picioare
abdomen
spate
755nm – Lungimea de undă, care oferă un grad foarte ridicat de absorbție a energiei. Este extrem
 de potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare.
808nm – Cea mai larg răspândită lungime de undă de lucru. Este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe toate zonele acoperite cu păr.
1064nm – O soluție perfectă pentru tipurile de piele mai închise la culoare. Este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală.
Lungimea de undă clasică a epilării cu laser este de 808-810 nm. Oferă o penetrare mai profundă a foliculului de păr cu o putere medie ridicată și o rată de repetiție mai mare. Acest lucru face lungimea de undă complet sigură pentru țesutul învecinat și pentru organele adiacente. Potrivit pentru tratarea unor zone cu păr în exces, cum ar fi picioarele, mâinile, spatele. Aceasta este, de asemenea, cea mai larg răspândită lungime de undă de lucru. Este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe toate zonele acoperite cu păr.
755nm Alexandrit - această lungime de lucru este extrem de potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare, care nu este afectat suficient de eficient de laserul cu diodă. Lungimea pătrunde în straturile superficiale ale pielii, făcând-o cea mai potrivită pentru tratarea unor zone precum buza superioară și părul facial delicat.
Lungimea de undă de 1064nm este caracterizată printr-o absorbție mai scăzută a undei de melanină, ceea ce o face potrivită pentru tratarea pielii închisă la culoare, chiar și a celei bronzate. În același timp, energia laserului pătrunde adânc în foliculul de păr, ceea ce face ca lungimea YAG să fie perfectă pentru a lucra în zone cu pilozitate profundă, cum ar fi zona intimă și zona axilară.