Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Aspectul inestetic de mandibule coborate, gusa, barbie dubla, pielea flasca si grasimea din jurul gatului imbatranesc . Remodelare gusa – zona mandibulara si barbia dubla, pielea flasca si grasimea din jurul gatului cu Radiofrecventa multipolara VinuShape, Radiofrecventa monopolara Tecar, Criolipoliza CrioPuls!

390 Lei
În loc de 1.210,00 Lei
Site:
Discount: 68%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: o ora

Descriere

Tratamentul de radiofrecventa multipolara Vinushape facial este solutia ideala pentru redarea conturului barbiei si a fetei. Un aplicator special proiectat, permite furnizarea in zona mandibulei si a gatului a radiofrecventei de inalta eficienta, sustinuta de undele infrarosii care potenteaza rezultatele. Terapia se deruleaza in confort deplin si are ca rezultat, pe langa tonifierea localizata, si efectul de tightening a pielii, extrem de important pentru a evita aparitia laxitatii cutanate in zonele in care se slabeste.Tratamentul de radiofrecventa faciala multipolara este o tehnologie axată pe efectele benefice ale ultrasunetelor, incalzeste zona de tratament pana la temperatura optima producandu-se astfel procesul de neocolageneza stimuland productia de colagen si elastina. Aparatul foloseşte energie focusată de înaltă intensitate, pe bază de ultrasunete, ce ajunge în zona vizată, folosind căldură pentru a pătrunde adânc în derm stimulează producția de colagen. Această tehnologie, îmbină simultan energia RF cu căldura blândă a laser-ului este una dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în tratarea bărbiei duble, în eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Tehnologia regenerează atât de adânc stratul de piele, încât rezultatele continuă să se îmbunătățească chiar și după efectuarea tratamentului! Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne în acest fel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare.
Radiofrecventa Monopolara Tecar -Efectului biofizic al radiofrecvenţei monopolare se bazează pe conversia energiei electrice în căldură , iar încălzirea se produce prin oscilaţia moleculară sub acţiunea câmpului magnetic indus de radiofrecvenţă. Căldura generată la nivelul dermului superficial şi profund determină denaturarea fibrelor de colagen(5-20%) şi, în consecinţă, o contracţie imediată a fibrelor. Când se mențin legăturile încrucișate, cel puțin parțial, se realizează contracția și îngroșarea colagenului. Pe baza acestui principiu, tratamentele sunt concepute pentru a determina contracția colagenului dermic folosind căldura generată de curentul de radiofrecvență. Astfel începe un proces de neocolageneza prin stimularea activităţii fibroblastelor.Prin tratamentul Tecar facial mecanismul de actiune este prin utilizarea radiofrecventei monopolare, lucrand pe doua adancimi pentru a produce cat mai multe straturi puternice de colagen. Cu alte cuvinte formam o baza puternica de colagen ca sa avem o structura sustenabila in timp. Un al doilea pas este utilizarea ultrasunetelor nefocusate pentru a topi si distruge volumul grasimii din zona barbiei si liniei mandibulare pentru a contura eficient aceste zone.
Criogenarea faciala Criopuls, cu aplicatorul special pentru barbia dubla, reduce depozitele de grasime utilizand un proces care raceste controlat celulele de grasime. Pentru majoritatea pacientilor procedura este confortabila. Principiul tratamentului de Criogenare faciala Criopuls este bazat curentii pulsatorii oscilanti si cryoterapie la temperaturi de la 0 la -10 grade patrunzand adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial) care creaza puncte de coagulare la distante egale.Tratamentul Cryopuls ofera rezultate rapide combinand curentii pulsatorii oscilanti si crioterapia ,cu formule special concepute de seruri si cocktailuri de vitamine ce patrund la intensitati mari si la temperaturi de la 0 la -10 grade.
Stimularea fibroblastelor responsabile de creare „fundatiei” dermului, oferindu-i densitate, catifelare si stralucire: colagen pentru fermitate, elastina pentru suplete si acid hialuronic pentru volum si hidratare, productia de colagen si acid hialuronic natural (+80%), refacandu-se astfel volumul pielii si diminuandu-se ridurile, sinteza de elastina (+46%) pentru un ten mai suplu. Poți simți o ușoară senzație de încălzire, pe măsură ce tratamentul începe să elibereze grăsime.Reducerea grăsimii din jurul bărbiei.Întinderea pielii „căzute” de la nivelul bărbiei.Conturarea mandibulei și bărbiei.Tratamentul pentru eliminarea efectului de gusa este neinvaziv, lipsit de riscuri si efecte secundare un aspect intinerit, de lunga durata.
Aceste tratamente non-chirurgicale ridica falcile lăsate și întineresc aspectul fetei. Am dezvoltat o abordare unică și eficientă a tratamentelor, o procedură sigură care tratează orice tip de piele cu beneficii multiple, precum reducerea volumului de grăsime de sub bărbie, estomparea ridurilor din zona bărbiei și a gâtului și o piele mai întinsă, mai fermă, dacă alte tratamente topesc grăsimea de sub bărbie, însă nu contribuie la fermitatea pielii, acest tratament le asigură pe amândouă: un contur natural mai frumos, fără mandibule lăsate,gusa si fără riduri pe gât. Rezultatul? O piele tonifiata, un ten rejuvenat, un contur facial restabilit si o volumetrie faciala.